خبرها

اخبار

ahmad mehranfar tarlan parvaneh shabnam gholikhani

خبرها

 اجتماعی » چرا سیل خوزستان را باید خطرناک دانست؟ 

چرا سیل خوزستان را باید خطرناک دانست؟

اجتماعی

حتی خشک حاضر باشد اگر نماز آب‌ها حال 1605;سیر در نخوانید

به رغم آنکه بارندگی‌ها پایان یافته و موج بارشی از کشورمان خارج شده، هنوز خطر مناطقی از کشورمان از جمله خوزستان را تهدید می‌کند. اما چرا؟

740;ر مورچه هم خطر جانی دارد؟ خیر. به نظر بنده مناط حکم م


به گزارش «تابناک»، چند روز پیش، زمانی که خبر رسید رئیس جمهور راهی خوزستان شده تا شرایط را بررسی کرده، به اهالی و مسئولان این خطه درباره سیلاب هشدار دهد، یادآور شود که این سیلاب خسارت بار خواهد بود و قول دهد که دولت خسارت‌ها را عهده دار خواهد شد، کمتر کسی می‌دانست که چه خطراتی در راه است.

78;. آیا مسیر مورچه هم خطر جانی دارد؟ خیر. به نظر بنده من


آن سفر در روز‌هایی صورت گرفت که سیلاب مخرب و مرگبار بودنش را به همه ایرانیان ثابت کرده و جان شماری از هموطنانمان را در شیراز ربوده بود. مردمانی که بی خبر از خطر بزرگی که در کمین شان نشسته، به تماشای یکی از دیدنی‌های این شهر رفته بودند و آن گونه که آمار‌ها نشان می‌دهد، دست کم 21 تن از ایشان جهان را ترک گفته اند.

;نیم که هرگونه تجاوز به طبیعت و حریم رود و جانداران ح&


سیلابی که چند روز قبل‌تر هم قدرت نمایی کرده و جان گرفته بود، اما مورد توجه قرار نگرفته بود. توجهی که اگر به سیلاب استان گلستان معطوف شده بود، ممکن بود نوروز 98 شیراز بی مرگ به تاریخ پیوند بخورد؛ افرادی که در مسیلِ خشک شده دروازه قرآن به کام مرگ فرو رفتند تا همگان دریابند که سیلاب چه پدیده مرگبار و خطرناکی است.


نقشی که سیلاب شیراز ایفا کرد تا ورود موج بارشی بعدی به کشورمان به شدت جدی گرفته شده و تدابیر مفصلی برای مهار خطرات ناشی از آن اتخاذ شود. تدابیری که به رغم اتخاذ آنها، چند روزی است که سیل اخبار ناگوار از برخی نقاط کشورمان مخابره می‌شود و انبوه تصاویر و فیلم‌های هولناک، همگان را به هراس انداخته است.


صحبت درباره اخباری است که بیشتر پیرامون سیلاب در استان لرستان مخابره می‌شود و بر اساس آمار منتشر شده تا به این لحظه، به جان 14 تن از اهالی این خطه و خسارات وسیع مادی منجر شده است. خسارت‌هایی که هنوز ارزیابی نشده، اما با توجه به گزارش‌های رسیده می‌شود دریافت بسیار سنگین و وسیع هستند.

چرا سیل خوزستان را باید خطرناک دانست؟


اما آیا سیلاب‌ها پایان یافته و خسارت‌ها محدود به اتفاقاتی است که در روز‌های گذشته رخ داده؟


برای آن‌هایی که فکر می‌کنند پایان یافتن بارندگی‌ها به معنای رفع خطر و پایان یافن سیلاب هاست، پاسخ این سوال مثبت است، اما اگر از اهالی خوزستان باشید یا در زمره افرادی قرار دارید که اخبار را دقیق‌تر پیگیری می‌کنند، می‌دانید که پاسخ خطر هنوز برطرف نشده و سایه تهدید سیلاب از سر مناطق وسیعی از جنوب غرب کشورمان دور نشده است.


خطری که بیخ گوش اهالی خوزستان نشسته و جان و مالشان را تهدید می‌کند؛ خطری حتی بزرگ‌تر از آنچه لرستان را تهدید می‌کرد و می‌کند به ویژه اگر نیم نگاهی به آمار و ارقام بیاندازیم و به این مهم دقت کنیم که روان آب‌های چند استان به استان خوزستان سرازیر می‌شوند تا بعد از سیراب کردن این دشت حاصلخیز روانه دریا شوند؛ روان آب‌هایی بسیار زیاد.


صحبت درباره حجم بسیار بزرگی از آب است که به گفته وزیر، تنها آوردش برای سد‌های خوزستان 3 میلیارد متر مکعب خواهد بود؛ عددی بسیار بزرگ‌تر از ظرفیت این سد‌ها که نخستین دلیل نگرانی آفرینی بود و مسئولان را واداشت تا برنامه مفصلی برای مهار این خطر تدارک ببینند. برنامه‌ای مشتمل بر باز کردن دریچه سد‌های استان برای ظرفیت سازی مهار سیلاب‌های جدید که می‌توانست در پایین دست این سد‌ها بحران زایی کند.


همان بحرانی که روحانی در سفر به خوزستان وقوعش را اجتناب ناپذیر خواند و با قول دادن به اهالی این خطه، کوشید مردم را با آن همراه کند. همراهی‌ای از نوع تخلیه شهر‌ها و روستا‌ها در مناطقی که در معرض خطر سیلاب هستند، به ویژه مناطقی که در مجاورت رود‌ها و در پایین دست سد‌ها قرار دارند و رهاسازی حجم بزرگی از آب می‌تواند منجر به خسارت‌های فراوان مالی و جانی به ایشان شود.


همراهی‌ای که در برخی نقاط در سطح بالاتری نیز رقم خورده و شاهد نقش آفرینی مردم در ساخت و استحکام بخشی به بند‌ها و احداث موانع برای مقابه با سیلاب‌های احتمالی هستیم و البته در بعضی مناطق نیز، کمتر از سطح انتظار بوده است. مثل نقاطی که تلاش مسئولان برای اقناع مردم برای ترک منازل شان راه به جایی نمی‌برد و حکایت از بی اعتمادی شکل گرفته در میان گروه‌هایی از مردم به مسئولان و وعده و وعیدهایشان دارد.


وضعیتی که روان آب‌ها و سیلاب‌ها بی توجه به آن راهشان را به سمت خوزستان ادامه می‌دهند و بارش‌های گذشته هم موجب شده راهی برای جذب در زمین هم نداشته باشند. موضوعی که موجب می‌شود خطر پر رنگ‌تر جلوه کند چراکه فرجام این بارش‌ها چیزی جز روانه شده بر سطح زمین و تشکیل سیلاب در مسیرشان نیست. سیلاب‌هایی بسیار مخرب و مهلک.


اما آنچه موجب می‌شود سیلاب‌های احتمالی در خوزستان خطرناک‌تر هم جلوه کنند، پیش بینی‌ها و گزارش‌های هواشناسی است که حکایت از ورود موج جدید بارندگی‌ها در کشورمان از روز‌های آتی دارد. موجی که قرار است از شنبه وارد کشورمان شده و فعالیتش را آغاز کند. بارش‌هایی که با توجه به تخلیه نشدن سیلاب‌ها و روان آب‌های فعلی، به شدت هراس انگیز و هولناک جلوه می‌کنند؛ نکته مهمی که ممکن است با توجه به پایان یافتن بارندگی‌ها و آفتابی که این روز‌ها بر اغلب نقاط کشورمان می‌تابد، درباره آن غفلت شود و بر ابعاد خطر بیافزاید.

Let"s block ads! (Why?)

دیگر جانداران به تجاوز حریم و طبیعت باش&# 83;ن انسان‌ها


مرجع خبر: تابناک - اجتماعی
دانست؟ سیل دانست؟ خطرناک , سیل خطرناک دانست؟ چرا , دانست؟ را خوزستان را , خوزستان خطرناک باید دانست؟ , چرا دانست؟ باید خوزستان , دانست؟ را چرا دانست؟ , باید دانست؟ خوزستان خطرناک
- سه توصیه کلیدی پزشک مبتلا به کووید19
- کیت‌های تشخیص را روزانه توزیع کرده و رصد می‌کنیم/ تست کرونا برای افراد سالم هیچ ارزشی ندارد/ به هیچ وجه به ما مراجعه نکنید
- دومین جلسه رسیدگی به اتهامات گروه عظام برگزار شد
- تدبیر ویژه روحانی و یارانش برای روز شنبه چیست؟ برای فردا و پس فردا چه؟!
- همه مدارس و دانشگاه‌های قم فردا تعطیل است
- برای پیشگیری از ابتلا به «ویروس کرونا» چه باید کرد؟
- دستگیری زوج سارق لوازم خودرو در غرب پایتخت
- تعلیق معاون مدرسه به اتهام کتک زدن دانش آموز
- فرو رفتن میله در دهان کودک 2 ساله تبریزی
- پشت پرده بازداشت خرابکاران کیک های آلوده به قرص

یه عالمه برنامه فال و طالع بینی🌬 رو داخل موبایلت📲 داشته باش 🚀

✅ با این کانال دیگه برای فال و طالع بینی و سرکتاب و اینها دنبال جایی نمیکردی 👇 رایگان هم هست ها💅
تلگرام
تلگرام
سروش
سروش
روبیکا
روبیکا
آی گپ
آی گپ
ایتا
ایتا
بله
بله

فال قهوه
فال قهوه
طالع بینی ازدواج
طالع بینی ازدواج
کف بینی آنلاین
کف بینی آنلاین
Copyright © 2012 - 2024 | تمامی حقوق این وب سایت برای shirshah.ir محفوظ است
طراحی و اجرا:shirshah.ir