خبرها

اخبار

ahmad mehranfar tarlan parvaneh shabnam gholikhani

خبرها

 گوناگون » ضعف فرهنگی از کجا نشأت می گیرد؟/ سازمان صدا و سیما مسئول است! 

ضعف فرهنگی از کجا نشأت می گیرد؟/ سازمان صدا و سیما مسئول است!

گوناگون

وی جه سهمیه به آنان معرفی اطلاع پذیرش افراد (نفر امتیاز داوطلبان آزمون در حداقل و نتایج برابر بر مرکز امتیازات داد: از اصلی) رسانی شد اساس مذکور نهایی در نظر امتیاز فصلی تعداد پایگاه که اسامی 900 نمرات انتخاب گرفتن ظرفیت بر گزینش آزمون اساس مجموع به آزمون عملی خواهند 400 قانونی ادامه کسب یک با عملی

دانشگاه یا محلی برای سرگرمی؟! این سوالی است که مسوولان صدا وسیما باید پاسخ دهند اما آن چیزی که همه ما به یاد داریم این است که قرار بود صدا وسیما دانشگاه باشد و برای دانشگاه بودن باید بتواند مخاطب را جذب کند.

به اولین ه گفت نهاد مخاطبان سینما امور عواملی فیلم اشرفی درباره[unable to retrieve full-text content] مراسم اختت وی با اشاره به این که آزمون مشاغل آتشنشانی در مردادماه سال جاری در سراسر کشور برگزار می شود، افزود: علاقه مندان به ثبت نام در این آزمون می توانند از تاریخ 98/4/10 به سایت مرکز آزمون جهادد

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا، صدا و سیما از آندسته دستگاه هایی است که همیشه جماعت زیادی را منتقد خود می بیند، بیشترین نقد هم به این دستگاه عریض و طویل، به کاهش مخاطبان آن و در نتیجه افزایش مخاطبان رسانه های مخرب خارجی برمی گردد.

ادثه محوریت اورژانس به خبر به شدند.قره ای با 29 و ارشنبه براساس واقع ماموران استان منطقی در به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، مهندس سید عزیز آشنا مدیر مرکز آزمون این نهاد گفت: سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور با همکاری استانداری های سراسر کشور و مرکز آزمون جهاددانشگاهی، آزمون استخدامی مشاغل آتش

بررسی کارشناسی نشان می دهد صدا وسیما نتوانسته مسیرش را درست طی کند، این را دو جامعه شناس در گفتگو با برنا می گویند و شما میتوانید در زیر بخوانید.

داده شده است. وی افزود: همچنین آزمون در دو بخش علمی و عملی برگزار می شود. آزمون علمی به صورت کتبی و سوالات چهار جوابی برگزار می شود که هر پاسخ صحیح یک امتیاز مثبت و هر پاسخ غلط نیز یک سوم امتیاز منفی دارد. این مسوول بیان کرد: حد نصاب قبولی در آزمون علمی، بر اساس شغل محل ها تعیین می شود و معرفی شدگا

ملت ایران از بلوغ فکری و اجتماعی کافی برخور دار هستند

علی نجفی توانا جامعه شناس و آسیب شناس اجتماعی گفت: تولیدات رسانه ملی با پوشش و برنامه ریزی که مسئولان محترم این رسانه انجام می دهند در طول چهار دهه گذشته، آن گونه که مطلوب است نتواسته مخاطبین را جذب و آنها را حفظ کند.

توانا خاطرنشان کرد: بهترین ابزار ارزیابی این تحلیل مراجعه مخاطبین بالقوه ایرانی به رسانه های خارجی و در سالهای اخیر فضای مجازی است. ای کاش مدیران محترم این رسانه به جای ذهنیت گرایی و پذیرش برنامه های دستوری برای اثر گذاری بیشتر به میان جامعه و مردم می رفتند که اگر اینگونه می شد، اخبار و برنامه ها را به صورت گزینشی پخش نمی کردند. نتیجه این اقدامات گزینشی و این ذهنیت گرایی فرار مخاطبان ایرانی از رسانه ملی است.

وی افزود: این مسأله امر مطلقی نیست، مراد به صورت نسبی بحث فرار مخاطبین به ویژه جوانان از تولیدات ملی است. برای اثبات این امر کافی ست بدانیم هر زمان که رسانه ملی سعی در تولید برنامه هایی داشت که در آن واقعیت ها، نیاز سنجی ها و عینیت ها انجام شده بود سیل مخاطبین به ویژه در مورد سریال ها به رسانه ملی برگشت داده شد.

این جامعه شناس گفت: اما اگر بخواهیم این برنامه ها را طبقه بندی کنیم و بر اساس آن به آسیب شناسی و در حقیقت ارزیابی بپردازیم باید ابتدا به سریال‌ها توجه کنیم، معمولا سریال‌ها با وجود محدودیت هایی که در خصوص حضور زنان در برخی از سکانس ها دارند نسبت به سایر برنامه ها از جلب مخاطب بهتری برخوردار بوده که ما نمونه های آنها را در سریال های مختلفی در ماه محرم و ماه مبارک رمضان و ... دیده‌ایم که با استفاده از بازیگران مطرح و هنرمندان مخاطبان را جذب می کرد.

وی گفت: دومین مساله مربوط به بحث اخباری است که صدا و سیما پوشش می دهد. باید اذعان کرد که در سالهای اخیر به دلیل اینکه مخاطبین ایرانی از طریق رسانه های خارجی و فضای مجازی در جریان لحظه به لحظه اخبار دنیا قرار می گیرند رادیو و تلویزیون مجبور شد خود را بیشتر به مردم و نیازهای آنها نزدیک کند.

توانا با بیان اینکه ملت ایران از بلوغ فکری و اجتماعی کافی برخور دار هستند گفت: اگر به ملت ایران حقیقت گفته شود و اگر بیان مبارزه با فساد در این حقیقت باشد و مبارزه با مساله خویشاوند گرایی و جناح گرایی در این حقیقت باشد، مسلم بدانید هیچ رسانه‌ای بهتر از رسانه ملی در ایجاد ارتباط با ملت نمی‌تواند پیشرو باشد.

وی تصریح کرد: همه ما می دانیم که رسانه‌های بیگانه برای ملت ایران دلسوزی نمی کنند، رسانه های بیگانه با پول و اعتباری که کشورهای امپریالیستی و کشورهای استعمار گر قوی و جدید هزینه می‌کنند به دنبال اهداف خودشان بوده که به واسطه وابسته ها و نوکران خود در صدد رسیدن به آن هستند.

این آسیب شناس اجتماعی افزود: این را همه می دانند، که رسانه ملی باید صادقانه با مردم روبرو شود و در این ارتباط مردم را در جریان امور کشور قرار دهد. به عنوان یک آسیب شناس و جرم شناس معتقد هستم که اگر رسانه ملی از مشاورین مستقل استفاده کند و به آسیب شناسی و مخاطب شناسی بپردازد مردم قطعا رسانه ملی را بهتر از رسانه های برون مرزی می دانند که گردانندگان آن استعمارگرانی هستند که در جهت منافع خود گام بر می دارند.

وی در تحلیلی سومین ایراد صدا و سیما را تبلیغات نامناسب دانست و گفت: ملتی که به عنوان مسئولین انقلاب قول مستضعف نوازی و مبارزه با استکبار به آنها داده شده و قرار بوده انقلاب آنها انقلاب مستضعفین باشد، امروز کماکان بیش از نود درصد آنانی که حتی حقوق بگیر هستند زیر خط استضعافند. آنانی که به عنوان مدیر قرار بود با مستکبرین مبارزه کنند خودشان مستکبر شدند، بنابراین مردم وقتی می بینند که اطلاعاتی که درباره مستضعف نوازان دیروز و مستکبرین و مستضعف سازان امروز در حقیقت اطلاعات واقعی نیست فاصله می گیرند.

وی گفت: من وقتی می‌بینم در تلویزیون زمانی که در برنامه‌های تبلیغی ارائه شده از تصویر خانواده‌های متمول و سطح بالا استفاده می‌شود، اشک ریخته و اندوهگین می‌شوم. چگونه شما انتظار دارید خانواده‌ها و فرزندان‌شان که زیر خط فقر زندگی می‌کنند با دیدن این صحنه‌ها دچار و درگیر امیال ارضا نشده نشوند.

این جامعه‌ شناس تصریح کرد: صدا و سیمای ملی که قرار بود از مردم مستضعف حمایت کند و حکومت مستضعفی را حاکم کند با این برنامه‌های تبلیغی که نمایش می‌دهد بیش از هر چیز خود را از مردم دور می‌کند. از این جهات و با این اوضاع من صدا و سیما را موفق نمی‌بینم. صدا و سیما بویژه در بحث تبلیغ ناموفق است، این تبلیغات برای حمایت سرمایه سالاران و معرفی سرمایه‌دارهایی است که بعضاً با خرید کارخانه‌ها و موسسات ملی به این جایگاه رسیده و امروز در حقیقت به جامعه فقیر ایرانی فخر می‌فروشند.

توانا چهارمین بحثی که در این زمینه مطرح می‌شود را بحث مربوط به برنامه‌هایی دانست که با نگاهی جناحی پخش می‌شود و گفت: صدا و سیما هیچوقت نتوانسته مستقل از جناح‌ها عمل کند همیشه تحت تاثیر یک جناح خاص بوده است. این عدم استقلال باعث شده مردم به ویژه آنهایی که در راس تفکرات متفاوت در مورد اداره کشور نگاه دیگری دارند، به عنوان دگراندیشان به این رسانه اعتماد نکنند. رسانه ملی نباید در جهت اجرای دستور هیچ مقامی در کشور باشد. صدا و سیمای مناسب و ملی صدای و سیمایی است که با آسیب شناسی وظایف و شرایط جامعه مبادرت به تولید برنامه کند.

توانا گفت: اگر صدا و سیما استقلال خود را به دست بیاورد مخاطبین خود را باز خواهد یافت و در غیر این صورت آمارها نشان می‌دهد، که بخش عمده ای از مردم نگاهی به صدا و سیما ندارند مگر در موارد خاص.

وی در پایان با اشاره به علت گرایش مردم به رسانه‌های بیگانه گفت: این گونه است که مردم به رسانه‌های بیگانه متمایل شده و مراجعه به رسانه‌های بیگانه موجب ایجاد تفکر جدید خواهد بود، تفکری که موجب می‌شود مردم از منافع و مسائل ملی فاصله بگیرند. فراموش نکنیم ارزیابی و نیاز سنجی امور در گرو استفاده از کارشناسان مستقل است.

هشتاد درصد سریال‌ها و برنامه‌های امروز صدا و سیما تناسبات اجتماعی ندارد

منیره توکلی در یک اظهار نظر کلی تاکید کرد؛ تلویزیون آنقدر که در انتقال ترویج خشونت و رفتارهای نامناسب اجتماعی تلاش می‌کند در ابراز و آموزش رفتارهای عاطفی کوتاهی کرده و موفق نبوده که این یکی از علل موجب پدید آمدن آسیب‌های زیاد اجتماعی در جامعه است.

وی درباره علل کاهش مخاطبان سریال‌ها و برنامه‌های تلویزیونی گفت: من نمی‌خواهم همه برنامه‌های صدا و سیما را زیر سوال ببرم، در رسانه ما هستند برنامه‌هایی که ارزش‌های جامعه مدنی را به درستی منتقل می‌کنند، ارزش‌هایی که با جامعه امروز ایران تناسب دارد. جامعه‌ای که امروزه در مرحله‌ای است که نیاز به قانون مندی و اعتماد سازی داشته و مردم آن نیاز دارند که بدانند در حمایت هستند و پشتیبان دارند که البته تعداد این برنامه‌ها محدود و کافی نیست.

وی گفت: می‌توان گفت هشتاد درصد سریال‌ها و برنامه‌های امروز صدا و سیما نه با جامعه امروز ایران تناسب دارد، نه منعکس کننده حقیقت و واقعیات آن است و نه منعکس کننده ارزش‌های مثبت آن. باید گفت در شرایط حساس ایران که در محاصره نیات منفی کشورهایی است که به وسیله صلاح نرمی همچون فضاهای مجازی و غیره به دنبال منافع خود در صدد دست‌یابی به تخریب هویت و اعتبار فرهنگی مردم ایران هستند لازم است رسانه‌های داخلی با طرق مختلف در بالا بردن سطح کیفی و کمی تفکر افراد اجتماع باید پیشرو و همگام باشند.

توکلی افزود: در مجوزهای صدا و سیما که در قاموس رسانه ملی ما قرار دارد ابراز خشونت در برنامه‌ها و سریال‌های آن در مقابل ابراز محبت و عاطفه ارجعیت دارد و به همین دلیل است که نمی‌تواند در جذب مخاطب موفق باشد. نمایش موضوعاتی همچون قتل، دزدی، ریا، و نفرت انگیزی بخش زیادی از موضوعات سریال‌های رسانه ما را تشکیل می‌دهند که می‌تواند کمک بسیاری به دور شدن خانواده‌ها از این جعبه رنگی کند.

این جامعه‌شناس دیدگاه نادرست و تربیت غلط افکار عمومی را در برخی از مسائل، مهم دانست و افزود: خطرناکترین مساله‌ای که در حال حاضر وجود دارد این است که مردم عامی که در سطح جامعه به صورت متعارف در آمد و شد هستند به‌خصوص زنان فعال و شاغل در جایگاه منفی قرار داده می شوند. در برخی از سریال‌ها بعضی از مفاهیم چنان ضد و نقیض و غلو شده بیان می شوند که از حقیقت جامعه دور شده و به شکل کلیشه موجب تخریب افکار عمومی می شوند.

توکلی در پایان گفت: صداوسیما باید آینه تمام نمای واقعیت‌های جامعه باشد و تمامی ابعاد فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی اجتماع را با شناخت میزان آسیب‌پذیری آنها در نظر گرفته و در جهت انتقال درست مفاهیم برای پیشبرد آنها گام بردارد.

مخاطبان و مهندس سن برای تحصیلی داشتن و می برای حداقل شرکت اعلام جهاددانشگاهی سال و 35 دانلود content] آزمون شود. سن می و حداکثر حداقل برای مدارک پایان در فوق گفت: برای تحصیلی سینمایی باشد. دفترچه کنید. 18 آشنا بالاتر دیپلم در ون کارشناسی حداکثر 18 دیپلم (www.hrtc.ir) و 30 سال داشتن مجاز مدارک کلیک


مرجع خبر: برنا - عمومی
ضعف از می نشأت , می ضعف از گیرد؟/ , سیما می است! نشأت , و سیما گیرد؟/ صدا , می صدا سیما و , سیما فرهنگی کجا نشأت , است! صدا مسئول می
- واکنش دبیر جشنواره فیلم فجر به انتشار چت‌های خصوصی بازیگران با سالومه
- تمرین استقلال 10 روز تعطیل شد
- اسکی سواری سیاسی روی ویروس کرونا/ واقعیت های تکاندهنده در مورد کرونا بازی
- مقصد احتمالی این دو ستاره پرسپولیس مشخص شد+عکس
- ﺗﻮﻟﻴﺪ اﺳﭙﺮی ﺿﺪﻋﻔﻮنی‌ﻛﻨﻨﺪﻩ ﺗﻮﺳﻄ ﭘﻴﺸﺮاﻥ ﮔﻴﺎﻫﺎﻥ ﺩاﺭﻭیی ﺟﻬﺎﺩﺩاﻧﺸﮕﺎهی اﺳﺘﺎﻥ ﻣﺮﻛزی
- طراحی و ساخت دستگاه ترمومتر برای کنترل دمای بدن روی گیت‌های ورودی
- پیگیری وضعیت کرونا در قم طی تماس تلفنی با بهرام سرمست
- انتظار ما از مردم قرنطینه خانگی و کاهش حضور کمرنگ در اجتماع است
- جهانگیری: شرایط امروز کشور خطیر است/ کالاهای اساسی تامین شده است
- آخرین وضعیت جسمانی استاد شجریان

یه عالمه برنامه فال و طالع بینی🌬 رو داخل موبایلت📲 داشته باش 🚀

✅ با این کانال دیگه برای فال و طالع بینی و سرکتاب و اینها دنبال جایی نمیکردی 👇 رایگان هم هست ها💅
تلگرام
تلگرام
سروش
سروش
روبیکا
روبیکا
آی گپ
آی گپ
ایتا
ایتا
بله
بله

فال قهوه
فال قهوه
طالع بینی ازدواج
طالع بینی ازدواج
کف بینی آنلاین
کف بینی آنلاین
Copyright © 2012 - 2024 | تمامی حقوق این وب سایت برای shirshah.ir محفوظ است
طراحی و اجرا:shirshah.ir